Снимка: БГНЕС
fallback

Активи и земя на Кремиковци, които са важни за производството на комбината са продавани през последните седмици, обявиха ръководителите на синдикалните организации на КНСБ Васил Яначков и на КТ Подкрепа Людмил Павлов.

Те посочиха, че е продадена гара Прокатна, шлаковият таван, складът за готова продукция, складът за резервно оборудване, като не се знае дали и самото оборудване не е продадено.

Освен това са продадени и земи около Кремиковци - 1500 декара.

Синдикалните лидери на Кремиковци смятат, че в основата на всички продажби стои доскорошният главен изпълнителен директор Александър Томов.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Тумбев

преди 16 години

ТОМОВ Е ДОЛНА АЛЧНА КОМУНИСТИЧЕСКА *** - КОЛКОТО ПО-БЪРЗО СЕ ЛИКВИДИРА, ТОЛОКВА ПО-ДОБРЕ И ЗА ЦСКА, И ЗА КРЕМИКОВЦИ И ЗА БЪЛГАРИЯ

17

Иван

преди 16 години

Крайно време е да започне някой да ги трепе тея *** , те не заслужават да живеят ! Това може лесно да се уреди с SMS-чета , за да може да си избие човека разходите за патроните де , не за печалба . Ще спечели само БЪЛГАРИЯ .

16

Иван

преди 16 години

Крайно време е да започне някой да ги трепе тея *** , те не заслужават да живеят ! Това може лесно да се уреди с SMS-чета , за да може да си избие човека разходите за патроните де , не за печалба . Ще спечели само *** .

fallback