бизнесът определи Бюджет 2008 като добър. Снимка: reuters
fallback
Като цяло Държавен бюджет 2008 е най-добрият досега, обявиха от ръководствата на Българската стопанска камара (БСК), Българската търговско-промишлена палата (БТПП), Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и Съюз Възраждане. Като особено положително бизнесът смята въвеждането на плоския данък от 10% и то без необлагаем минимум, което се очаква да доведе до „изсветляване“ на икономиката. Като положително се смята също така намаляването на данъка върху дивидентите от 7 на 5%, представителите на бизнеса подчертаха, че би могло дивидентът изобщо да не се облага с данък. Бизнесът обаче има и забележки към бюджета, като основната от тях е, че не е отбелязано за какви реформи ще се влагат средства в образование и здравеопазване. Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

преди 16 години

Трябва да се съкратят и депутатите.

8

НФБ

преди 16 години

правилно го е казал бизнеса..никакво образование и никакво здравеопазване!Младите да бачкат докато са здрави, вземат ли да издишат...УМОРЕНИТЕ КОНЕ ГИ УБИВАТ...Който има пари ще се лекува, който няма да гушва босилека..Бедни ми бедни българино, изпростя не гласуваш и пасуваш пък някой ти крив..

7

служител

преди 16 години

П.П. И ОТ ПОЛИЦИЯТА САМО ТЕ СА КЪМ 50 000 ХИЛ. В ЦЯЛАТА СТРАНА, ПО МОИ СВЕДЕНИЯ ДАНЪЧНИТЕ СА КЪМ 8000 ХИЛ. А ЛЕКАРИТЕ - БЕЗБРОЙ.

fallback