Снимка: БГНЕС
fallback

Върховният административен съд (ВАС) определи, че правосъдният министър няма правно основание да обжалва избора на Борислав Сарафов за изпълняващ функциите главен прокурор. Това се посочва в определение на петчленен състав на съда.

Според магистратите Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет е тази, която посочва изпълняващ функциите главен прокурор, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 6 месеца

До 8 то не само това не знае. Този не знаеше и че има срок да регистрира грантовашката си псевдопартия от нпо деебили. И като се има предвид че и той е с чужди гражданства и колегите му ги търсят с Интерпол по случая с Нексо а той ще ми раздава правосъдие, не мога да разбера в цик конституционният съд и другите институции слепи ли са или просто нямаме държава отдавна.

7

Експерт

преди 6 месеца

Какъв праосъден министър може да е един плешивец , който не знае кое може и кое не може ??? Нали такава министърка беше и БезНадеждна Йорданова - секретарката на правната нула Пинокио ! Докога ще търпим рзни изтърсаци в този бранш да пипат закони и държавнои устройство ??? Докога ???

6

Сарафов към Славов

преди 6 месеца

Аз казах ли ти ...че си ГОЛА ВОДА ?!

fallback