Снимка: Булфото, архив
fallback

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки направи интересна прогноза за бъдещия кабинет. Докато всички анализатори смятат, че Патриотите са незаобиколим фактор, той изрази мнението, че политическите сили, които са евроатлантически и добре приети в Европа, са ГЕРБ и ДПС. "Воля" също щяла да бъде приета в някоя от европейските партии, заяви той пред Нова тв.

Oще по темата

Все пак той начерта и втори вариант, ако ДПС не е добре приета у нас.

"Коалиция може да има между ГЕРБ, Патриотите и "Воля", обаче патриотите не са приемлив партньор на ГЕРБ от гледна точка на Европа", смята Марешки.

Той заяви, че засега не е водил никакви разговори с Бойко Борисов за подкрепа за правителство след изборите, но и подчерта, че няма да влиза в ролята на подкрепящи.

Бизнесменът коментира и обвиненията за дъмпинг на горивата на неговите бензиностанции.

"Аз съм най-проверяваният човек в държавата. Не се оплаквам, всичко във фирмите ми е изрядно", категоричен е той.

Веселин Марешки отхвърли и твърденията, че горивото му е некачествено като се аргументира, че досега няма оплакване от нито един шофьор, че колата му не пали. И се закани да отваря бензиностанция след бензиностанция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

113

КМ

преди 7 години

Оттам ли ни управляват? Я да си гледат работата.

112

Анонимен

преди 7 години

Няма да я бъде такава коалиция,бойко пак няма да може да изкара мандата,с или без коалиция 100% Герб пак си купиха власта,няма нормален човек който да гласува за тях !!!А и Румен Радев ще им обърка схемите :)

111

Анонимен

преди 7 години

Тоз пък..то и герб не са за нас,ама...

fallback