Снимка: Bulgaria On Air

Лидерът на "Глас народен" Светослав Витков заяви, че политическата формация, която го е нарекла "стара отровна гъба", преди го е канила в партията си.

"Трайчо Трайков ми звъня за среща в техния офис, но тогава бяхме започнали леки преговори с Реформаторския блок. Когато имам разговори с една партия, аз не ходя при друга", отбеляза кандидат-депутатът в студиото на "Бългаиря сутрин".

Според госта на Bulgaria ON AIR тези обвинения са политически инструмент на гърба на някой друг, за да може първият да натрупа рейтинг.

Светослав Витков коментира напрежението около изборите, свързани с намесата на Турция в парламентарния вот на 26 март. Той смята, че преекспонирането с етническото напрежение в страната е опасна тема.

Кандидатът за народен представител от коалицията "Реформаторския блок-Глас народен" е на мнение, че по казуса с южната ни съседка ние трябва да отстояваме позицията си твърдо.

"Настояваме за затваряне на секциите в Турция и спирането на "изборния туризъм", категоричен бе Витков.

В същото време той подчерта, че България трябва да е много внимателна в отношенията си с Турция, тъй като делим една граница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase