Кадър: "Нова телевизия"
fallback

Партийна лидерка паркира на място за инвалиди в центъра на София, а случаен минувач засне колата й.

Обвинена в прегрешението е лидерката на Партията на българските жени Весела Драганова. Тя обаче отрече да е виновна.

"Да, аз съм паркирала на инвалидното място с посочената кола, но с пълното си право", каза Драганова пред Нова тв.

Тя обясни, че 79-годишният й баща е притежател на талон за инвалидност, а тя е паркирала минути след като го е оставила на лечебни процедури в съседен вход.

"Той сам не може да шофира. Преди да паркирам го оставих на процедури пред входа на мястото, където трябва да ги направи, тъй като е с патерици", обясни Драганова. 

Лидерката на Партията на българските жени обясни и че е готова да докаже това. Драганова беше категорична и че не си позволява да използва талона на баща си, когато не е с него: "Не смятам и че това трябва да се прави от когото и да е".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 7 години

Най-вероятно лъже. Тая партия е патерица на БСП и там са същите лъжци.

17

Анонимен

преди 7 години

Не разбирамq жената(не я знам каква e) дава разумно обяснение за това защо е там и използва това място защото е в правото си в момента.Фотографа не е полицай и не може да анализира ситуацията, но смята че има нарушение и докладва.Всичко е ясно като бял ден.А тука се занимавате с законотворчество, което не лоша професия(депутат) но някак изглежда не на място. Аз понеже не съм законотворец, не мога да ви помогна sorry.

16

dsf

преди 7 години

До АнонименЛимита не е 100кс. а около 150...Освен това не е нужно колата да се регистрира на инвалид за да се ползва от такъв с талон - достатъчно е талона да е в колата и инвалида да я ползва в момента.

fallback