Снимка: Нова телевизия
fallback

Фоторепортерът Петко Налбантов е загиналият журналист в тежката катастрофа край Ловеч, съобщи Bulfoto.

Трагедията се разигра днес сутринта на главния път за Варна, в близост до разклона за Ловеч.

Oще по темата
Кола на БГНЕС претърпя челен удар с друг автомобил.

32-годишният фотограф е починал в болницата в Ловеч след тежка катастрофата край село Абланица. 

Други двама души от същия автомобил са в много тежко състояние.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Луд с Мотика

преди 8 години

До Анонимен7И ти си *** и пишман шофьор. ДВОЙНА НЕПРЕКЪСНАТА ЛИНИЯ МОЖЕ ДА СЕ НАСТЪПВА И ПРЕСИЧА. НО САМО НАДЯСНО. Изпреварването е забранено (двойна непрекъсната линия) и затова не може да се настъпва и пресича. Обаче ако те хване тази линия когато си в другото платно и вече си предприел изпреварване??? Изведнъж се появява двойна непрекъсната линия. Как няма да я настъпиш и да се прибереш в своето платно (в дясно) там ли ще си караш, в насрещното докато се махне двойната непрекъсната??

12

Анонимен

преди 8 години

Повече от очевидно е, че причината и за тази катастрофа е неработещият КАТ. Ако КАТ работеше, нямаше да нарушат правилата и сега човекът щеше да е жив. В цял свят е така - КАТ на съответната държава с силата на държавата налага спазването на правилата. Българите в чужбина са примерни шофьори, а чужденците в България карат като луди.

11

Калин

преди 8 години

Какво си чешете езиците тук....кой е виновен, от къде е, къде е изпреварил, защо....На чужд гръб всички СМЕ много стриктни и прилагаме закона....когато участваме в движението обаче, нещата са съвсем различни.Не оправдавам или набеждавам никой....просто е глупаво да се спори на тази тема. Само този който не е извършил никога нарушение, той би трябвало да има моралното право да сочи с пръст....работата е там, че тогава тук няма да има и един коментар.Мир на праха му!! Дано другите се оправят!

fallback