Николай Бареков. Снимка: архив, БулФото
fallback

От 1 септември Николай Бареков слиза от поста изпълнителен директор на TV7 и на групата канали около медията - "Нюз 7" и "Супер 7", за да се занимава активно с политика.

"Имам политически амбиции, а в света няма действащ политик, който да е и изпълнителен директор на телевизия", обяснил той пред "24 часа".

Телевизията няма да има нов шеф. Длъжността ще се изпълнява от Десислава Тошева, която в момента е финансов директор на медията. "Аз съм подготвил програмната схема на TV7 до края на 2014 г. В нея има много публицистика, спорт и риалити програми", казал Бареков.

От септември той ще продължи да води предаването "България без цензура", което се снима в различни населени места в страната. "Така ще чувам и ще показвам какво говорят хората", обяснил тв водещият.
Наесен Бареков ще съобщи как се казва партията, която ще прави.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

187

gost

преди 10 години

6то ви няма в лове4 на ефир цяла седмица

186

ANONIMEN

преди 10 години

Спрягат се различни личности, които ще поемат поста изпълнителен директор на тв7, но засега Бареков опроверга всички спрягани лица.

185

анонимен

преди 10 години

Сега гледам,че спрягат Любен Дилов -син за изпълнителен директор на тв7, но Бареков опроверга това преди няколко дни. Който й да стане изпълнителен директор ще стъпи на солидна основа-телевизията е с висок рейтинг.

fallback