Взрвеният автобус. Снимка: Булфото
fallback

Както Dnes.bg първи ви съобщи, сред жертвите на терористичния акт е и български гражданин.

Това е 36-годишният Мустафа Кисьов, шофьорът на взривения автобус, който е трябвало да отведе израелските туристи на почивка в Слънчев бряг, съобщиха от МВР.

Oще по темата

В резултат на експлозията са пострадали 37 души. Те са били приети в болници в Бургас. Трима са били настанени в реанимация. По-късно един от тях е починал, именно това е българският шофьор

Към момента Летище "Бургас" е затворено, полетите са пренасочени към Летище "Варна".

На територията на аеропорта в Сарафово все още се намират 64 израелски туристи. Осигурени са им храна и напитки от БЧК, одеяла и медицинска помощ. В непрекъснат контакт с тях са представители на посолството на Израел в България.

Тази сутрин продължава огледът на мястото на взрива. Разпитват се очевидци, преглеждат се записите от охранителните камери в района. Провеждат се оперативно-издирвателни действия.

Повишени са мерките за сигурност в хотелите, в които са отседнали израелски туристи
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

митето

преди 11 години

Ние пак оправяме света и службите ,и т.н.! Защо на народи от рискови групи се разрешава изобщо да излизат от страните си,а на други безобидни наций е забранено - примерно Българи в САЩ , само ако ти одобрят виза?

20

podopa

преди 11 години

A kato e bulgarin kak taka se kazva Mustafa a ? Ili e s bulgarsko grazdanin a ? A moze bi tova e kamikadzeto a? Aman ot patrioti det samo pluiat pravitelstvoto

19

Marto

преди 11 години

До 21 е коментарът ми.

fallback