Красимир Каракачанов. Снимка: ВМРО
fallback

Кадровата практика на Борисов показвала, че той или избирал некомпетентни хора, които да командва по телефона, или безпрекословно верни нему хора.

Това заяви пред TV7 лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

Според него, в листите на министрите няма нито един наложен като експерт, а самият Борисов казвал, че навремето Цветан Цветанов му носел папките.

Няма да има случаен човек за президент – или ще е много близък до премиера, или ще е самият премиер, каза още Каракачанов.

Според него било по-добре Бойко Борисов да се кандидатира за президент, тъй като бил "продаваемата марка" на ГЕРБ, включително и като добър спортист.

Лидерът на ВМРО съобщи още, че в момента в структурите на ВМРО вървяло обсъждане кого да подкрепят на предстоящите президентски избори.

Съществувала възможност да издигнат самостоятелна кандидатура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Аврамов

преди 13 години

Со сигурност мога да потврда че Каракачанката е голям експерт поголям няма од него.Да бе, ама во какво?Во сабиране на парите на истинското ВМРО и беженците од Македония и слагане под взглавницата му.Експерт е жими агент Иван, да ми умрит ако лажам.

30

Анонимен

преди 13 години

Каква отговорност ще му търсиш па ти? Боли премиера за отговорността и чест и такива глупости. Аз неща заклинания и благи думи и някаква си там отговорност, а нормална икономика и заплата. Бойко се оказа по-лош и от комунистите. Не вервах, че некой може да се *** повече от Станише, но е факт, разбира се пак стар кадър на БКП и УБО е, но айде. А на тебе, БОб ти пожелавам да си носиш отговорността, да си я гледаш и от бойковата отговорност и чест да живееш...

29

Боб

преди 13 години

До 33,Защо промоти мозъци? Та аз искам Премиера да казва Аз това направих Аз онова направих. Аз това му харесвам. Щото след това като се тегли чертата няма да се чудим кой да обвиняваме...кой да съдим и кой да бием с камъни. Човек който поема отговорност трябва да оценява. А тоя е първия политик дет прави такова нещо. И за магистралите нз дали ще пише в историята но за този пожарникар ще пише че е бил първия политик с някаква чест който е поемал някаква отговорност за това което прави.43658

fallback