Снимка: Булфото
fallback

Юри Галев почина тази сутрин, съобщиха от „Пирогов”. Най-вероятна причина за смъртта е нов инфаркт или разширение на стария, който го порази преди броени дни. 

Непосредствената причина за смъртта е остро ритъмно нарушение, обясниха от болницата.

Юри Галев, президент на ФК „Рилски спортист“ и общински съветник в Самоков, беше прострелян с пет куршума в ранните часове на 20 юни.

След като претърпя няколко операции, няколко дни по-късно получи инфаркт.

Рано сутринта на 20 юни колата на Галев беше засечена между Боровец и Бели Искър, а нападателите са стреляли срещу него с автомат "Калашников".

Разследващите работят по няколко версии, включително и за неразчистени сметки с дървената мафия.

47-годишният Галев е криминално проявен, а в началото на февруари той и синът му бяха арестувани заради инцидент на лифта на Боровец, когато Галев преби охраната на съоръжението.

Oще по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

531

grobara

преди 13 години

dobre doshal mutro gadna

530

nikolay

преди 13 години

Ако ще да е кощунство, но този е най-висша форма на *** (и то не само заради лифта, доста по-груби прояви е имал) и се радвам, че е загинал!Едно е да се занимаваш с незаконни неща (такива хора има навсякъде), друго е да имаш поведение все едно си в GTA играта. Това е животно. С удоволствие ще му се изпикая на гроба.

529

hamurapi

преди 13 години

Za umreliya, Bog da go prosti! No kak e vazmojno edin kriminalno proyaven da bade izbranza obstinski savetnik?! Ami az ne sam kriminalno proyaven, s 2 vicshi sam i mislya, che sam normalen BGgrajdanin. Men zasto pak da ne me izberat, a? Zasto? Ili kogoto i da e kato men?

fallback