fallback

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

138

антифашист

преди 14 години

ако става дума за община тунджа тя е община НОВАТОР!!!!!!!!!!!!!!!! наистина ви казвам - води се по някаква линия че е НОВАТОР!!!!!!!!!!! да не прозвучи политически, обаче ако се беше случило на цариградското шосе бат бойко щеше да се сети пръв да си подаде оставката! други никой! аз няма да гласувам така че да не се разглежда този постинг като "политически"

137

КМЕТ

преди 14 години

Виждам как темата за отговорността много ловко е преориентирана към шофьора и фирмата превозвач. Ако погледнете в сайта на виновната Община - http:// .tundzha.net/ - ще видите, че темата е "отметната" с 3 съболезнователни адреса. Има мултимедия в памет на загиналите антифашисти от някакво село в общината обаче... Според мен поне 1 кмет трябваше да си подаде оставката, а не да бъде използвана тази чудовищна трагедия, предизвикана от безотговорен общински сценарий, за ПР на политиците. Идете и вижте може ли да се използва този маршрут по начина, по който е използван?! Ако не ви се ходи, наредете сергии по цариградското шосе в софия и пуснете пешеходци между автомобилите!!! Може дори предварително да планираме "национален траур" и да бъдем на мястото с 1 час по-рано от другите!

136

DOLNA RABOTA

преди 14 години

КАК СТАНА ТАКА ЧЕ ИМАМЕ ЧИСТО НОВИ ТАКСИТА И автобуси които не се произвеждат поне от 20 години и питам С КАКВИ ЧАСТИ ги ремонтират тия рейсове ... в испания в градаа дето живея билетчето е 64 цента и автобусите ги смениха 2007 ...след подобни нелепости се сещам ЗАЩО НИ МИ СЕ ПРИБИРА В Бг

fallback