fallback

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

96

kolaksazova

преди 15 години

може ли някой да ми каже какво стана с убиеца на една бизнес дама на бул.Стамболийски,който не беше правоспособен водач?Уби на място тази дама,рани 11-годишно дете и рани още две жени.Познайте от пръв път.Условна присъда.Майката и бащата работят в НСО/национална следствена служба/Мисля,че прекалено много го съдят Ставийски.При неговата катастрофа има един загинал и един ранен,а при този юнак,защото това е юнашко поведение,без книжка за правоспособност да караш кола и то не за първи път и и убиеш един и трима да раниш и да ти дадат условна присъда,това е повече от геройство.Народа наистина война не му трябва-той сам се самоунищожава.

95

преди 15 години

В нашето семейство се случи същата трагедия - след катастрофа кома. Излизане от комата след 45 дни. Рехабилитации,невролози,логопеди,лекарства,вкл. хормони,стволови клетки,барови камери.... Всичко,за което чухме,пробвахме. Но съзнанието не се връща никога. При Мануела въпреки скъпото лечение, 2 години са много дълъг период, който безвъзвратно е изгубен,за да има някакво трайно подобрение! Не зная защо крият как лекуват руските специалисти хората, изпаднали в кома? Защо не се разгласява, а се величаят всички други? В Русия работят най-добрите в света нерволози. В първите 24 часа поставят в барокамера постарадлия, защото това,което убива мозъка, е липсата на кислород! Ежесекундно умират необратимо милиарди мозъчни клетки и възстановяването е невъзможно. Важни са първите моменти, а за Мануела се похарчиха луди пари и всичко е напразно! Съжалявам, че го споделям,но хората трябва да знаят! При такава ситуация животът продължава 3-4 години! Знам го от личен опит! Съжалявам, че нямах възможност и късно разбрах за руските лекари. При тяхното лечение възстановяването е почти 100% за кратко време. Нека всички, които четат тук да имат това предвид и да не робуват на политически пристрастия, ако им се наложи! Стават и чудеса, но само в приказките.

94

GGG

преди 15 години

Така е било писано-така е станало-съдба....и да говорите --все тая...нищо няма да се промени,това е ....а за Мануела мога да кажа само едно /може малко грубо да прозвучи / - родена е с късмет ,да точно това казах ! Понеже ако беше я блъснал бай Пешо от с.Трънково тя щеше да бъде поредното момиче в будна кома,едно човешко същество в будна кома,като многото такива,на които не им се обръща внимание и не им се помага ! Но тя имаше късмета да я блъсне Стависки и да и плаща лечението в Израел,имаше късмет да се събират пари за нея ...имаше късмет просто колкото и грубо да звучи!!!

fallback