fallback

 

67 полицаи се явиха в сряда на тест за физическа подготовка във Варна.

В неофициални разговори те споделят, че с теста е започнал ловът на вещици в МВР, с който се цели уволнението на част от състава.

Според експертите обаче тестът бил регулярен и се провеждал всяка година.

Близо 100 полицаи от варненската дирекция са представили медицински бележки, с които извиняват отсъствието си от тестовете.

Служителите на реда най-често се оплакват от хипертония, инсулти, диабет.

Често страдали и от стрес – психически и физически, разкриха от здравната служба на ОДП – Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

преди 15 години

Vsi4ki sa bebeli svine!!!Nay golemite kompleksari i kradci stavat pollicai!!Day im samo avanta!!

44

преди 15 години

имаш късмет че те пазят пагоните на ръкавите ти иначе сигурно да се криеш у вас и да те е страх да излезеш да не те приплесне някое спортистче! Шкембеланковци!

43

преди 15 години

Абе човече, кой осигурява бе! Като не ти харесва, че ти дават пари и за дрехи и ти е малка заплатата, НАМЕРИ СИ ДРУГА РАБОТА! Писна ни от полицай, които са пожизнено или докато ги хванат с рекет! Е какво ми пука, че ви били малки заплатите! Това е държавна работа! ЗА СПРАВКА НАЙ-ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ В ДЪРЖАВНИЯ СЕКТОР СА НА ПОЛИЦИЯТА И ТО НА НАЙ-НИСКИЯ ЧИН! А ПО-НАГОРЕ ВЗИМАТЕ ПО 800лв без БОНУСИТЕ! Питай си приятелите, които надали имаш освен твой колеги, ама проучи какви заплати взимат и дали някои купува работно облекло като КОСТЮМ! 38 ти си полицай, но май не ти е ясно каква ти е работата и че ти като си станал полицай си се отказал от лъскавото и особняшкото! Ти трябва да служиш на народа бе младежо!

fallback