fallback
Наказателната операция на киевските мародери продължава. Подкрепяни съвсем открито от Америка и срамежливо от ЕС, марионетките от Майдана, продължават войната срещу своя народ.

Виждам, как се отразяват събитията в Украйна от CNN, Euronews, CNBC, sky NEWS / впечатленията, са само от англоезични програми, защото това разбирам най - добре / и сравнявам с това, което се предава от нашите продажници....

Тук една презряла статистка, със залоен мозък ни обясняваше, че ОРТ Первий, бил пропаганден руски канал!

Ми седни да видиш световните телевизии бе, занаятчийке!

Вижте разрушенията в градовете, унищожените домове, училища и детски градини. Бомбардираните болници, липсата на лекарства, ток, вода и комуникации.
Вижте убитите жени, деца и старци! Вижте бежанците. Вижте страданието.

И "терористите", "сепаратистите", "наемниците" и "чеченците", дето се бият за домовете си.

Само отговорете, защо народа ги подкрепя? Защо хората дават кръв за тях? Защо им дават последният си залък?

Регулярна армия, доброволци, артилерия, ракети "Град", танкове, самолети и щурмови хеликоптери....срещу автомати, картечници и РПГ та.....

Но у нас, това е забранено да се показва...показват се лицата на проституиращите журналя, самодоволни и нагли, които с менторски тон оправдават смъртта.






Червилото по напърчените ви джуки,
е
от човешка кръв!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

14/88

преди 9 години

Почекайте още малко , задокеанският Тошко Африканкси миналата седмица МНОГО ТВЪРДО намекна за НАСТОЯВАНЕТО му Крим да се ВЪРНЕ на УКРАЙНА .....Макака е достатъчно *** за да УДАРИ по КРИМ , а май това ще е началото на края - "Световна Война 3" според мен ще бъде завършена за 20 МИНУТИ - Точно колкото РУСКИТЕ ПОДАРЪЦИ да стигнат ПРЕЗОКЕАНСКАТА СИ ЦЕЛ . Тогава ВЕЧЕ може да говорим за ШАНС за МИР на ЗЕМЯТА

31

Анонимен

преди 9 години

Русия прекарва през границата терористи, затова няма право да се обажда. Ако иска да спрат бойните действия, първо трябва да спрат чеченците да влизат в Украйна.

30

Хунтата вършиГеноцид

преди 9 години

Изтребители и бойна авиация бомбардират училища, жилищни сгради, детски болници, вкл. с касетъчни бомби, артилерия обстрелва със снаряди градовете, убиват мирни жители, разстрелват войници, които не искат да избиват населението на Източна Украйна, върши се абсолютен геноцид на това население, защото е несъгласно с майдановските фашисти и геноцидът е пряко ръководен от висши американски военни, като шефа на ЦРУ, в последно време от зам. по отбраната и международната сигурност на USA Дерек Шол.

fallback