fallback
 Не бяхме чували досега лидер на комунистите да поздрави друга партия за победата й на избори!
А доживяхме, снощи се случи!
Оказва се, че генерал Бойко Борисов - “тиквоча, пожарникаря и мутрата”, е не само победител на поредните избори, той е и

НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИЯТ ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ!

Няма как да не забележим, че политическият му език и поведение успяха да променят дори твърдоглавия и самоуверено нагъл лъжец Станишев, председателя на най-дъртата ни и направо курвенска партия. От скандалното изказване, че щял да изрови земята, за да победи ГЕРБ, стигна дотам да ги поздрави за победата! 
Гледка Станишката накъмто Брюксел, гледка... и тренира европейско поведение.

В същото време не можем да не забележим и че самонареклите се “единствени автентични десни, умни, интелигентни” и пр. реформатори, които не спряха черната си кампания срещу ГЕРБ и Борисов, не проявяват нито доблест, нито добро възпитание да ги поздравят. Раданчо дори е написал на стената си във Фейсбук, че за ГЕРБ е гласувано от... отчаяние!
Затова пък старата социалистка Татяна Дончева си призна, че е гласувала за тях. Интересно дали е използвала преференцията за Пръмова, с която снощи Радан се появи под ръка в НДК? 
Кой да ни каже сега какви са реформаторите? 
Десни, леви, или едни най-обикновени невъзпитани и самонадеяни леваци?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Бай Григор

преди 10 години

Те /ГЕРБ/ ще довършат България .... жалко за скудоумните .....

9

Шаран -БГ

преди 10 години

За безсрамните ни политици е без значение кой ще е на власт. Не ги слушайте как се джафкат !.И за това именно всеки един от тях Ви призовава да гласувате. ГЛАСУВАНЕ МУ Е МАЙКАТА ! На всички изборпи . Да не се гласува е недемократично! Един б и с е р е н политик от ДуПиСе даже се изсили да прокара закон за задължително гласуване. Наглеците може и да го направят защото чувстват презрението на хората и се надяват да покажат пред света, колко много ги обичаме ! Но има и недействителни бюлетини!!

8

Анонимен

преди 10 години

Пич, Тиквоний ли е обектът на нощните ти ***?

fallback