Снимка: БГНЕС
fallback

Израел съобщи, че е открил нови тунели в ивицата Газа, предаде БТА като цитира ДПА.

Говорителят на израелската армия Даниел Хагари съобщи, че е открит "подземен маршрут" в град Зейтун в центъра на изолираната крайбрежна ивица. Оттам терористите са планирали нападения срещу израелските войски.

В района на Зейтун се провежда мащабна военна операция. Според Хагари са убити около 30 терористи. Десетки оръжия са били иззети в едно училище. В източната част на Рафах в южната част на ивицата е открит и тунел.

Вечерта израелски изтребители са атакували и цели в северната част на ивицата Газа, съобщи говорителят на армията. Сутринта това е било предшествано от евакуация на цивилното население.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Нетаняху

преди 1 месец

е престъпник! Това, което прави, е геноцид!

23

Анонимен

преди 1 месец

Тук много хора пак пишат ,как мирните граждани трябва да предадат борците за свобода на Палестина!!! Еми хора ,има и други нации освен българската направена от предатели и марионетки, продаващи родина , род и сънародници за жълти стотинки! Евала на палестинците - ще умрат от глад и бомби ,вместо да се предадат на окупаторите!

22

Анонимен

преди 1 месец

Те тунелите тепърва ще лъсват!И ще стане ясно,че такива инженерни проекти не се създават от шепа терористи!Там са копали и зидали всички "мирни и цивилни граждани"И Израел няма да спре,докато "смелите борци за свобода"които с весел смях стреляха по спящи жени,деца и цивилни мъже и ги снимаха с GoPro на каските все още мърдат някъде по тунелите!Сега идват братята и бащите на спящите-те не спят,те също имат оръжие и са БЕСНИ!Едно е сигурно-палестинците ще помнят 7.10.23г. още 200 години!!

fallback