Снимка: БГНЕС
fallback

Израел ще продължи офанзивата си срещу „Хамас“, включително в град Рафах в южната част на ивицата Газа, въпреки нарастващия международен натиск, каза днес премиерът Бенямин Нетаняху, цитиран от Ройтерс.

"Има международен натиск и той се увеличава, но особено когато международният натиск нараства, трябва да останем единни, да останем заедно срещу опитите за спиране на войната“, заяви той.

Израелските въоръжени сили ще продължат с действията срещу „Хамас“ на цялата територия на ивицата Газа, "включително в Рафах - последната крепост на „Хамас“, даде да се разбере Нетанхяу.

"Който ни казва да не се бием в Рафах, ни казва да загубим войната, а това няма да се случи", добави израелският премиер, съоббщи БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Българинъ

преди 2 месеца

Хамас непровокирано и зверски нападнаха Израел, клаха, гориха, изнасилиха и се гавриха с бебета, деца, жени и старци. Израел няма и не бива да спира до тоталното военно и политическо унищожение на Хамас, включително и Рафах, откъдето влиза оръжието им и откъдето бягат "лидерите" им. Гордо до Израел в справедливата му борба с терора.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Давайте..карайте ги до крак! :) И следващият път пак да си сложат камери на главата арабските пплъъхове,когато решат да се забавляват със спящи жени и деца!Ама като дойдат мъжете с оръжията,скимтите като долни леви ппедалли!Няма прошка този път-2 века ще помните 7.10.2023г.!!Така се прави,не като руснаците-с ръкавици!

14

българина

преди 2 месеца

Бог ще ви оправи вас....както оправяте нас .....

fallback