Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Йорданският външен министър Айман ас Сафади обвини израелското правителство, че следва "радикален расистки дневен ред", и добави, че с отказа си да приеме уреждането на конфликта с палестинците чрез съвместното съществуване на две държави - израелска и палестинска - Израел предизвиква света, предаде Ройтерс.

Oще по темата
"Единственият изход от това нещастие е решението на принципа "две държави", каза Сафади пред репортери в Брюксел, където е на посещение за участие в срещата на европейските външни министри в белгийската столица.

"Те предизвикват цялата международна общност и е крайно време светът да вземе отношение", добави той. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 3 месеца

Тия па арабелите големи *** се оказаха, не вземат да рипнат и да изринат пляканите евреи!

18

Българин

преди 3 месеца

You are barking up the wrong treeПалестинците са тия, които с десетилетия не искат две държави. Искат унищожението на Израел и Палестина на мястото на Израел.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Йорданският външен министър Айман ас Сафади обвини израелското правителство, че следва "радикален расистки дневен ред". Новината е изключително показателна. Десетки години Йордания е верен съюзник на Пиндостан в региона и се въздържа от нападки срещу Израел, но това израелско правителство е обладано от сатанистки ционизъм и извършва геноцид в Газа. Нормалните хора не могат да си затварят очите.

fallback