fallback

Израел ще води войната срещу палестинското движение "Хамас" "до пълна победа", заяви израелският министър-председател Бенямин Нетаняху пред пристигналия на посещение в Израел съветник на Белия дом по въпросите на националната сигурност Джейк Съливан, съобщи премиерската канцелария, цитирана от Ройтерс.

Oще по темата
По думите на Нетаняху той е обсъдил със Съливан регионалните заплахи, включително тези, произтичащи от ирански съюзници като шиитското движение "Хизбула" в Ливан и шиитските бунтовници хуси в Йемен, а също и връщането у дома на заложниците, държани от "Хамас", и продължаването на хуманитарната помощ за гражданското население в Газа.

"Казах на нашите американски приятели: нашите героични воини не са паднали напразно. Голямата болка от тяхната загуба ни прави още по-решени от всякога да се бием до унищожаването на "Хамас" - до пълна победа", се казва в съобщението на премиерската канцелария.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Правда

преди 5 месеца

Пълна ще бъде победата над Ислямските терористи като Палестински престъпници от Хамас,само ако всички ислямски терористични групи части от престъпната групировка Палестинска автономия като ООП Хамас Фетах Джихад ИДИЛ Хизбола АлКайда Египетско ислямско братство и др.управлявани от дявола масови убийци, похитители, изнасилвачи, педофили,хомосексуалисти, военнопрестъпници, нелегални окупатори, нагли лъжци и др. врагове на Бога, подкупвани от ООН бъдат унищожени и екпулсирани само в Арабски п-в

34

Мони Паси

преди 5 месеца

Онзи ден 15 ционисти от ,,голани " отидоха при Кисинджър

33

Анонимен

преди 5 месеца

Знаете ли защо няма #иганска държава? Питайте палестинците!

fallback