Снимка БГНЕС, архив
fallback

Правителството на управляващото ивицата Газа движение "Хамас" обяви днес, че при израелските бомбардировки срещу палестинския анклав от началото на войната на 7 октомври насам са загинали 14 128 палестинци, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Сред жертвите има 5840 деца и 3920 жени, уточниха палестинските власти. Освен това са били ранени 33 000 души.

Министерството на здравеопазването на Газа от своя страна съобщи, че десетки трупове покриват улиците в северната част на ивицата и е невъзможно да бъдат преброени поради интензивността на ударите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

истински мъж

преди 6 месеца

Първо,нещо казано от античовеците от Хамас,е лъжа.2.Дори да е истина,виновни са античовеците-палестинци от Хамас.3.И по-лошо ще стане умопобъркани арабски терористи,и си го заслужихте. 4.Да застанем зад Израел-те водят войната на цивилизованото човечество,срещу варварите.Пояснявам-един свят в който най-важното е да удряш по пет пъти челото в земята,да слушаш виенето,наречено песнопение,и да мразиш друговерци,освен примитивизъм и животинска жестокост,друго няма.

25

Анонимен

преди 6 месеца

До 10....От Палестинска територия бяха изстреляни 5000 ракети към Израел и извършена атака с десант и взети цивилни заложници и избити цивилни граждани Ти къде беше тогава.От Луната ли падна.

24

Анонимен

преди 6 месеца

Ти от Луната ли падаш.

fallback