Снимка: БГНЕС
fallback

Израелският президентът Айзък Херцог разкри, че копие с коментари на „Майн кампф“ на Адолф Хитлер е намерено в детска стая, която е била използвана като база от терористи в северната част на Ивицата Газа, съобщи The Times of Israel.

"Това е книгата „Моята борба“ на Адолф Хитлер, преведена на арабски", каза Херцог в интервю пред BBC, както гласи изявление президентския офис. „Това е книгата, която доведе до Холокоста и книгата, която доведе до Втората световна война“.

Интервюто е придружено със снимка на Херцог, който държи копие от арабския превод на Хитлеровата книга.

Президентският офис разкри, че книгата е открита в жилищна сграда, сред личните вещи на терорист. "Терористът е писал бележки, отбелязвал е разделите и е изучавал отново и отново идеологията на Адолф Хитлер да мрази евреите, да убива евреите, да изгаря и избива евреите, където и да се намират. Това е истинската война, пред която сме изправени", казва Херцог.

"След клането и жестокостите, извършени от терористите на Хамас на 7 октомври – денят, в който бяха убити най-много евреи след Холокоста – това е още едно разкритие, което свидетелства за източниците на вдъхновение на терористичната организация Хамас и доказва още веднъж че всички негови действия имат същата цел като нацистите – унищожаването на евреите", се казва в изявление на офиса на държавния глава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

Радослав

преди 5 месеца

И да не забравяме,че бройката от Аушвиц е коригирана поне 5 пъти, но цялото число остава все същото! Според червеният кръст за цялата война убитите евреи са по малко от 400000! И не на последно място, големият брой уж убити евреи ляга на статистика където евреи казват, че техни роднини са загинали за да получат пари след ВСВ, а при проверка се оказва, че такива роднини, те нямат! Фалшива стъкмистика с цел получаване на помощи и пари, това е холокоста!

75

Радослав

преди 5 месеца

Първият евреин който каже на коя страница в Моята Борба е написано изрично, че евреите трябва да биват избивани и как ще получи тиквен медал! "Финалното решение" е изселването на евреите извън Европа на територията на Мадагаскар, Етиопия или Палестина! И ужас, едно от тези места е част от финалното решение!Къде са САЩ и СССР да спасят света от този зъл нацистки продукт наречен Израел?Целият Холокост е една долна лъжа, защото 1945 година евреите имат прираст спрямо 1935 и това при 6 мил. уж убити

74

Анонимен

преди 5 месеца

Пазете се от лу-д-и, има ги навсякъде. Хитлер, Сталин, Мао, и др., все ^красавци^, носещи кошмар. Не бива да се допуска пропаганда от подобен характер.

fallback