Снимка: БГНЕС
fallback

Срутването на трибуна в синагога в израелското селище Гиват Зеев в окупирания Западен бряг край Йерусалим днес рани най-малко 60 богомолци, съобщиха медици и местни медии.

"Медиците и фелдшерите осигуряват медицинска помощ на около 60 ранени, включително на най-малко 10 души, които са в критично и тежко състояние", казаха спешните служби на Magen David Adom.

Инцидентът е станал "сред стотици събрани богомолци", празнуващи еврейския празник Шавуот, съобщи израелския телевизионен канал Кан, цитиран от БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Турчин

преди 2 години

До Истина; 20 века вие и арменците нямахте родина. От както ви дариха със земя фашистите от Европа и САЩ, светът няма мира.Грешка на света е създаването на двете изкуственни държави-Израел и Армения на Мюслюмански територий.Единственното решение ще бъде изтриването от лицето на земята на тези две порочни държавици ненаситни на кръв и диващина.Днес евреите и арменците са на почит, утре всичко това ще премине и ще си платят за стореното.Арменците платиха първата вноска,ред е на Израел и юдеите.

39

Фатих

преди 2 години

Бог няма тояга за да наказва народите...

38

Анонимен

преди 2 години

До ИстинаТи наясно ли си, че огромна част от мюсюлманите са семити? Реално евреите и арабите са от едно семе. Кажи сега ти антисемит ли си?

fallback