Снимка: БГНЕС
fallback

Израелският премиер Бенямин Нетаняху върна ограниченията за събиранията на хората, след като беше отчетен рекорден брой новозаразени с коронавирус за денонощие, предаде ДПА. 

Предвижда се в обекти като храмове, барове и клубове да могат да се събират до 50 души. До този момент те можеха да бъдат до 250. За някои по-малки затворени пространства дори е предвидено максимално разрешеният брой на хората вътре да бъде 20 души, допълва БТА. 
 
"Трябва да се върнем към политиката на рестрикции, за да изравним отново кривата", каза Нетаняху. Той обясни, че в противен случай обстановката може да излезе извън контрол. 
Oще по темата
 
Решението беше взето, след като вчера израелското министерство на здравеопазването потвърди рекордните 966 нови случая на коронавирус. Това е най-големия брой нови случаи за денонощие от началото на пандемията. 
 
Предишният рекорд в Израел за денонощие беше 819 души, които бяха регистрирани на 3 април. 
 
Досега в Израел общо 26 452 случая на коронавирус са установени, а смъртните случаи са 324.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

муспи

преди 3 години

Ето още едно доказателство, че евреите нямаме нищо общо с covid-19. Наистина, благо - медиите да наши.

7

Анонимен

преди 3 години

По това време в Израел е много влажно. Много влажно е и по черноморието така,че очакваме изненади там.

6

Последно:

преди 3 години

Уж малки, уж незначителни ама шведската тройка изнасилвача, дърводелеца и Дева Мария е запердила целия свят! Да не съм чул - три закона нарушаваш, пари от образование за църква аз не давам, кой дава да си носи отговорност!

fallback