Бенямин Нетаняху. Снимка: БГНЕС
fallback

Израел ще нанесе съкрушителен удар по всеки, който се опита да го атакува. Това заяви израелският премиер Бенамяни Нетаняху на конференция за доктрината на американския държавен секретар Майк Помпео за легалността на еврейските селища на Западния бряг.

„Всеки, който се опита да ни нападне, ще получи съкрушителен удар. Ние твърдо противостоим на онези, които се опитват да ни унищожат“, каза Нетаняху.

Oще по темата

Той заяви също така, че САЩ нямат по-добър приятел от Израел и Израел няма по-добър приятел от САЩ.

Израел изцяло подкрепя решението на американския президент Доналд Тръмп за провеждане на операцията, при която на 3 януари беше убит командващия „Ал Кудс“ ирански генерал Касем Солеймани.

Президентът на САЩ „трябва да бъде поздравен, че е действал бързо, смело и решително“, каза Нетаняху, цитиран от ТАСС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

АЯТОЛАХ ХУМАНЕН

преди 4 години

Алхамдулиля братя! Обещавам да изпепеля тази изкуствена държава Израел, ала едновременно и косъм няма да падне от ебрейските бакенбарди!

41

Додо

преди 4 години

"САЩ нямат по-добър приятел от Израел, заяви Нетаняху"====Мдаа, затова Израел шпионира САЩ повече от всяка друга държава, посредством внедрените си агенти във всички нива на американската власт, затова Израел изби матросите от USS Liberty на 8 юни, 1967г., опитвайки се да го припише на арабите, с цел вкарването на САЩ в чужда война за кой ли път, и затова от 2003г. насам хиляди американски войници умряха във войните на Израел, който е готов да се бие до последна капка американска кръв!

40

Скептик

преди 4 години

Скрижали, пустини, разделяне на морета, тра-ла-ла. На Мойсей кайсиите. Всичко е крадено и преиначено и адаптирано за манията им за господство. Затова Исус ако е съществувал е РАЗГОНИЛ подлите, крадливи и завистливи фарисеи с търговците им от храма. За това са го разпънали. А той може да е бил Иранец, Българин или всякакъв друг.

fallback