Снимка: Reuters
fallback

Израелски самолети бомбардираха няколко обекта близо до Дамаск и в южна Сирия, съобщи Сирийският център за наблюдение на правата на човека, цитиран от Франс прес.

Oще по темата

Според директора на неправителствената организация Рами Абдел Рахман "израелските сили са бомбардирали в продължение на един час райони в южните и югозападните предградия на Дамаск, където се намират оръжейни складове на ливанското движение Хизбула, както и на иранските сили", пише БТА.

Въздушни удари били нанесени също в райони в южна Сирия, на границата с провинция Кунейтра.

Сирийските държавни медии съобщиха вчера, че противовъздушната отбрана е свалила израелски самолет и четири ракети, но израелската армия опроверга тази информация, предаде Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

121

КРАЛИ МАРКО

преди 5 години

Затова евреите и ромите са най мразени по цялата земя. Няма нищо случайно. Всичко си има логика. Винаги ще се страхувах да отидат на една екскурзия някъде , защото не знаят какво ще им се случи. Същото се отнася и за сащ. Убийци.

120

Скептик

преди 5 години

Нещо тая 'новина" ми се губи.

119

ПЕНКО

преди 5 години

ДОКАТО НЕ СЕ ПРЕИМЕНУВА ОТ "ЦЕНТЪР" В "ПЛЯМПА-ПАРА-ПЕПИТ" ИЛИ В ОКОЛИЯ ,ИЛИ В ПИРАМИДА ПОНЕ -НИКОЙ НЯМА ДА МУ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ БЕЗ НАСМЕШКА !!!

fallback