Снимка: Нова тв

Братухчев и Цветелин напуснаха Big Brother след изненадващите двойни елиминации. Още в началото на шоуто стана ясно, че от надпреварата за зрителския вот отпада барманът Пламен, който си извадил рамото по време на една от мисиите и бил приет в болница.

Така четирима си оспорваха две места. Първата спасена се оказа Никита, която задочно спечели спора с Цецо. Двамата размениха доста хапливи реплики, а бизнесменът надмина себе си като я оприличи на мумия.

Ромката Ирена, която пък победи футболиста Богданов на тема знания от 4 клас, също остана в надпреварата за голямата награда. Нейната номинация едва не запали етнически конфликт в студиото, където участничката бе защитавана от сестра си Йонка.

"Декларира, че е българка, а се оплаква, че всички я мразят заради произхода. Трябва да се спре с този двоен стандарт", атакува я Павел Чернев. Сестра й пък пламенно я защитаваше от атаките, че е работила като стриптийзьорка с довода, че само така е можела да отгледа детето си. В един момент на гостите дори бяха спряни микрофоните, за да може да се включи Ирена от изповедалнята и да отговаря на въпросите на гостите.

"Хората в Къщата са много ниска топка, интригите са много. Продължаваме напред", заяви Цветелин, след като си събра багажа и се яви в студиото при Ники Кънчев.

"Нямам никаква идея защо нас изгониха", заяви от своя страна Братухчев.

На края на вечерта към къщата се запъти приятелят на Анита – Илиян, който преди няколко дни обяви на гаджето си, че късат. Негови приятели го определят като "много стабилен човек и приятел за цял живот, но ако бъде изваден извън релси и охраната няма да спаси къщата".

Илиян предизвика на дуел извън студиото и Цветелин, "за да се разберат", след като бизнесменът обещаваше физическа закрила за Богданов, който се заигра с Анита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase