Снимка: VIP Brother

Първите номинации във VIP Brother "очи в очи" протекоха по комичен начин. След като всички представиха своите виждания кой трябва да напусне с най-много черни точки се оказа Елена Кучкова. Другите, които ще се борят за зрителските гласове са Тачо, Жени Калканджиева, Мартин, Евгени Минчев и Камелия Тодорова.

Първа се изправи Кали, която видимо бе разстроена. Тя номинира Евгени Минчев с тежки думи, като го обвини, че е била унизена заради него. Тя го определи като лицемер, който настройва хората един срещу друг зад гърба им, а в разговорите целял само да обиди събеседника.

Още по темата

Въргала така и не можа да даде своя глас, след като бе обвинен, че е влязъл в твърде обяснителен режим. Тити Папазов пък реши да гласува за Минчев и Йорданка Христова, тъй като тактиката му била да номинира хора, които ще бъдат спасени от зрителите. Аргументите му не бяха приети и неговите номинации също не бяха взети предвид.

Йорданка Христова пък определено пази имидж и номинира хора, кото според нея не са ВИП - Кучкова, Мартин и Тачо. Подобни доводи неколкратно не бяха приемани от Биг Брадър, но пък за голямата звезда в шоуто бе направено изключение и аргументите й бяха приети набързо.

Два гласа срещу Ели Гигова също предизвикаха усмивки, тъй като бе номинирана, защото е умна и интелигентна.

Най-много негативен вот събра плеймейтката Кучкова, като основните нападки срещу нея бяха, че е предпочела косата си пред храната на къщата в една от мисиите.

Самата Кучкова блесна с признанието, че не се е подготвила за подобни номинации и те са направени "ей така". Биг Брадър пък й даде поръчение като в соц времената следващия път да бъде подготвена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase