Снимка: Loud Concerts
fallback

Концертът на една от сръбските легенди на юго музиката - Здравко Чолич, няма да се състои, съобщиха организаторите от Loud Concerts. Чолич трябваше да пее пред българската публика на 5 декември в зала "Арена Армеец", като това щеше да бъде неговата първа голяма изява у нас.

Интересът към събитието обаче е твърде малък и организаторите го отмениха.

"Истинските фенове на Чола, които вече са закупили билети за концерта, ще имат възможност да ги върнат и да получат обратно паричната им себестойност. Това ще се случва на всички каси на Eventim, от които има закупени билети, от 1 юли до 1 септември", допълват организаторите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 8 години

Супер задръстените сте и нямате никаква местна музикална култура - вечно припадате по английската и американската чалгия. Здравко Чолич няма нищо общо с чалгата - това не ви е Руси Русев!

17

Анонимен

преди 8 години

не съм го чувал.

16

густо майна

преди 8 години

До циникаПич, ти си мега чалгар само ще ти кажа. И отдалеч лъхаш на турбо селянин, потури и чесън. Пънк слушаха само селяните от Съединение и Горни Воден, в града се слушаше всичко - метъл, хард рок, арт рок, ню уейв, та даже диско и италиански хитове като Матиа Базар, Ерос Рамацоти. А това че си селянин с комплекси и искаш да се изкараш гражданин си е твой проблем.

fallback