Снимка: Булфото, архив
fallback

Фолкпевицата Алисия призна в интервю за списание Story, че се старае да не хаби излишни нерви за събитията, с които се сблъсква.

"Да, с всеки изминал ден се чувствам все по-силна и самоуверена и, когато животът ме постави в неприятна за мен ситуация, не си казвам: „Защо на мен?”, а си казвам: „ОК, ще се справя и с това!” Човек никога не трябва да губи вяра в себе си, защото именно това го прави силен и му помага да преодолява трудните моменти", откровена е Алисия.

Изпълнителката коментира и своя медиен враг Николета, която не пропуска да я "клъвне" при удобен повод. Алисия бе мишена и на първото издание на рубриката на плеймейтката по bTV преди няколко месеца.

"Вече не я приемам като хейтър, а като фен. Явно съм й муза", твърди Алисия.

Певицата не крие, че в отношенията си с Ники Михайлов са имали и трудности. Такъв период е бил, когато той бе резерва в италианския отбор Верона.

"Можем да се разделим за час, за два, за ден, но после любовта отново ни събира. Ние сме толкова влюбени, че сме зависими един от друг", доволна е фолкпевицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Обез Космополитен

преди 9 години

От целият свят само тука има плешивци и то харесвани заради парите !Слави Трифонов ,Тоя Селянин,Оня Селянин ,Перуката на Перуката Синът...Козми Моци, Козми Моци...Писна ми от ПЛЕШИВЦИ В ЕФИР ! Нормалните хора имат и КОСА справка - Ален Делон,Брат Пит,Силвестър Сталоун,Том Круз, Антонио Бандерас и КОЗМИ МОЦИ,КОЗМИ МОЦИ ...

22

Мили ЦЕЛИЯ

преди 9 години

Може да се разделите за месец,година,две,три и после парите отново ва събират !Ми момчето като няма пари и е резерва закви и е на тая за едната любов ли ...?

21

Анонимен

преди 9 години

Abe kakvo ni zanimavate po praznicite s tiq smeshnici, kakto i da e veseli praznici...

fallback