fallback

Общ преглед

 

Осъдителната присъда, домашният арест и противоречивата като цяло личност на Цеца не е променила въобще нейната популярност сред българските фенове.

Снощи сръбската звезда зарадва над 8000 души с близо два часа и половина концерт, в който освен познатите си хитове представи и нови песни.

Рок, поп, фолк и етно звуча в зала "Арена Армеец", а публиката беше двойно повече от проваления й концерт преди 5 години на стадион "Васил Левски".

За разлика от българските концерти, които винаги започват с най-малко 30 минути закъснение, комшийката излезе на сцената навреме, независимо, че хората още влизаха в залата.

Цеца излезе на сцената с марков тоалет в златисто, като модни познавачи веднага докладваха и за неговата цена в магазина - 14 800 евро.

От любов ли, от повечко бира ли, но първите минути на опознаване между публиката и певицата липсваха.

Няколко поколения фенове започнаха да пеят с нея от първото парче, като лично на мен ми направи впечатление възрастен мъж, видимо над 65 години, който знаеше текстовете на старите и новите й песни.

Един от най-вълнуващите моменти в залата беше още на петата песен. Цеца запя една от нейните най-популярни у нас песни "Zabranjeni grad" и в този миг хиляди вдигнаха плакати с надпис "Volim te Ceco". Сръбската звезда не удържа сълзите си и заяви, че българската публика е "най-яка".

Със сигурност има основание, още повече, че ние винаги сме ценели повече чуждите артисти в по-голяма степен, отколкото собствените. Жалкото е, че подобен момент никога няма да видим в сръбска зала с български изпълнител, но това е една друга тема.

Цеца обра овациите и с акапелно изпълнение на "Зайди, зайди" и "Свети Георги".

Глория, която често е обвинявана, че имитира сръбската си колежка, беше заела места във ВИП ложата на залата, заедно с дъщеря си Симона. Андреа също изгледа концерта на живо.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

173

Коментатор

преди 11 години

Има си хора които харесват тези песни - нищо лошо . Другото е англоезична боза .От българската поп музика и един участник за Евровизия не можем да излъчим.

172

Анонимен

преди 11 години

...и цицоман

171

Анонимен

преди 11 години

даа бойко а сърбоман...

fallback