Устата ще се бори за завръщането на демокрацията. Снимка: Dnes.bg

Рапърът Иван Динев-Устата, по-известен с дуетите си с победителката от Евровизия Софи Маринова, ще се пробва в ново амплоа. Певецът, който обича да се шегува в своите песни с политиците сега ще трябва да се доказва на тяхна територия.

Устата стана част от новата политическа организация ГОРД, в която са се събрали хора от различни сфери, включително и шоубизнеса. Това стана на втората сбирка на формацията вчера.

Сред новоприетите членове на ГОРД личат имената на футболния деятел Валентин Михов, агент Тенев, футболната легенда на ЦСКА Джони Велинов, ММА боеца Станислав Недков - Стъки и др.

Учредители на ГОРД станаха Слави Бинев, Любен Дилов-син, ген. Ангел Стефанов, Валери Найденов, футболистът Георги Славчев, Георги Чапкънов – Чапа, Любо Ганев, Миглена Ангелова и др.

Още по темата
Устата и компания се обединиха около идеята да възвърнат в България истинската демокрация и всичко свързано с нея. ГОРД не е регистрирана като партия, но организацията е с политическа насоченост.

Това не е първата политическа изява на Иван Динев. Той бе кандидат за депутат в листата на Евророма през 2005 година. Тогава той се бореше за вота на народа редом с фолкпевците Азис, Бони и Софи Маринова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase