Снимка: Pixabay
fallback

Президентът на Украйна Володимир Зеленски подписа законови изменения, благодарение на които гражданите на Европейския съюз ще могат да използват мобилните си телефони в Украйна без да плащат допълнителни такси, съобщава БНТ.

По този начин страна разчиства пътя за създаване на обща зона за роуминг на мобилни комуникации със страните членки на ЕС.

Украйна е първият кандидат за членство в ЕС, който предприема тази стъпка. Киев се надява, че с този ход ще помогне за насърчаване на инвестициите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 1 седмица

"Надяват се по този начин да се привлекат инвеститори". Какви инвеститори в тая военна зона го гонят тоя психопат? Онова което става в момента е за да могат американците после да го разпарчатосат и "ребилдват". Някои "Буш/Чейни" ще има да "възстановяват" Украйна, както възстановиха Ирак. Пълна разруха и съсипия след измислената война. Украйна да не мислите че я чака нещо по-различно? Шанса на украинците е руснаците да ги превземат.

27

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя фашист си мисли че ЕС гражданите умират да говорят с Украйна ,наркомана пак си е напудрил носа

26

Гошо

преди 1 седмица

Тези законови промени са нищожни защото Зеленски не е президент и няма пълномощията да подписва каквото и да е . Стига сте величали тоя клоун наркоман.

fallback