Снимка БГНЕС
fallback

16 души за убиване е имало в списъка на 13-годишния Коста Кацманович, който уби 8 ученици и охранител.

Сръбските медии показаха списъка му. Едно от имената в него обаче е задраскано, останалите са на 8 момчета и 7 момичета.

"Аз съм психопат, който трябва да се успокои", това казал Коста при арестуването си. Момчето само подало сигнал за трагедията в полицията и това били първите му думи, каза шефът на полицията в града Веселин Милич пред сръбската РТС, предаде Нова тв.

Сравнявайки инициалите на жертвите и имената от списъка, може да се предположи, че 6 от децата, които загинаха, са фигурирали в него. Две имена на убити ученици обаче не фигурират там.

Oще по темата
4 от децата с инициали като тези в списъка са ранени и настанени в детската болница в Тиршова. Заподозреният е оставил чантата си на влизане в училището. Той бил подготвил четири коктейла "Молотов".

На входа на училището той веднага е извадил пистолета си и е открил стрелбата. Момчето е било жертва на насилие от страна на връстници, потвърди министърът на образованието.

То е настанено в психиатрична болница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 11 месеца

До Учител - до 16 За съжаление, и това се среща. Учители с комплекси, изкарват си го на децата. Последствията може да бъдат всякакви.

27

Анонимен

преди 11 месеца

Бащата е за затвора, как ще учиш седмокласник да стреля с пистолет!! Бащата първо е изтрещял, и после се е предало на детето. И майката не може да не е знаела, че мъжът й учи сина им да стреля. И тя е отговорна.

26

защо не

преди 11 месеца

До ОбективноПолучавал е само обиди и критики в къщи и затова не очаква някой да се усмихва простой ей така на всяка негова грешка и неизправност.

fallback