Снимка: БГНЕС
fallback

Германското консулство в Истанбул в сряда е затворено заради нарастващата заплаха от атентат в най-големия турски град, съобщи германското министерство на външните работи, предаде БГНЕС.

Както предаде ДПА, Германия е предупредила своите граждани в Истанбул, че рискът от нападение е особено висок в централния квартал „Бейоглу“ и около площад „Таксим“.

Oще по темата
Германското външно министерство заяви, че решението за затваряне на консулството е взето след "оценка на органите за сигурност" и призова гражданите да бъдат особено внимателни и да избягват тълпите.

Германия, Швеция, Норвегия и Дания, както и Съединените щати предупредиха своите граждани за повишен риск от нападение в Турция миналата седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 1 година

Ами явно в Турция помнят историята!Нацистка Германия през 1941г! И днес 80 г след Сталин град,да Изпращат Хитлериски танкове срещу Русия Не е " Ок"!-:))

18

Анонимен

преди 1 година

Тези немци или могат да предсказват земетресения или май имат връзки с организаторите на очакваните нападения

17

БДЖ

преди 1 година

Упс!!! Щатите и дребноБритите май за пореден готвят нещо на Ердоган!? То с таквиз, "съюзници и партньори" и врагове не ти трябват! Абе тези да не са решили да подпалят Балканите? Напрежение между Турция и Гърция, Сърбия и Косово, Бг и недоразумението Марсодония!?

fallback