Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Гражданите на Сърбия и Косово от днес могат свободно да преминават през границата между двете държави.

Oще по темата
След години на напрежение в събота Прищина и Белград се договориха на пропускателните пунктове пътуващите да представят само лични карти.

Досега Сърбия изискваше допълнителни документи от гражданите на Косово, а Прищина възнамеряваше от днес да въведе "входно-изходни документи", посочва БНТ.

От днес обаче в Косово влиза изискването за смяна на сръбските регистрационни номера на превозните средства. Косовски сърби заплашиха с протести.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 1 година

Както Крим е Украйна,така Косово е Сърбия!Много е лесно да бъдеш дуален ,или ''пропуткин'', или''дайпърджо.Да имаш морал , да виждаш и защитаваш истината,иска бая повече.Съчувствам на Сърбия,но в ситуация,в която сабачките ги оставиха още преди 20 г.на произвола , лъжат , досега, ''с подкрепа''...Каквото загуби Милошевич на презокеанската покер-игра,вероятно,ще им се наложи да приемат като загуба.Нормален човек никога не би се радвал на обляно с кръв сърце на съседа,нито би се радвал да го изяде

1

До 1

преди 1 година

Всеки, който е залагал за Русия или е губел или е бил прецакване от руснаците ....винаги. Ние,дето сме най дуперуската нация....ако знаете как ни плюят тези отвратителни хора.... А тук Копейковците се прехласват по ....братушките. Играем роля на нация ,без достойнство и самочувствие,без самоуважение и смелост....преклонена глава сабя не е сече.....тъжно,нали?

fallback