Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Мисля, че във френското предложение няма нищо спорно.

Oще по темата
Това обяви външният министър на Северна Македония Буяр Османи, съобщи Нова Македония.

Днес македонският парламент ще обсъди документът. Османи обяви, че България също не е доволна от условията.

"Реално те ще трябва да признаят македонския език в ЕС. Единственото, което получиха е промяната в конституцията, за да могат българите да влязат в нея", каза Османи.

Според него в предложението няма повече компромиси. Правителството в страната настоява, че условията трябва да бъдат приети.

Предстои двустранният протокол с България също да бъде публикуван. Това ще стане преди да бъде дадено одобрение.

Очакват се разговори по темата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Nnnn

преди 1 година

До умния.:Тези с българските паспорти са българи само на паспорт. Те се приемат за македонци. Както украинци вземат унгарски паспорти.

37

БМДТ

преди 1 година

До Пладимир Вутин: По - голяма смешка не бях чел! Русия(СССР), винаги са били ПРОТИВ всичко българско, ВИНАГИ!!! Даже и през войната от 1877 - 1878, Русия дава на Румъния Северна Добруджа, а на Сърбия Пирот, Ниш и Бяла Паланка, за ОБЕЗБЪЛГАРЯВАНЕ. А пък Путин, като говори за Петър I, да прочете и за Прутската война, за да види какво се случва когато се надцениш.МАКЕДОНИЯ НЕЗАБАВНО В ЕС!!!

36

Пладимир Вутин

преди 1 година

Пак повтарям - това че в казуса с Македония интересите на Путин съвпадат с българските национални интереси, не означава че сме путинисти. Македония е област от България с преобладаващо българско население и неразривна част от нейната история. Точка.

fallback