Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Американска делегация отправи призив към правителството на Сърбия, съобщи Индипендънт.

Делегацията се състои от трима представители. Те са провели разговор със сръбския държавен глава Александър Вучич.

Обсъден е вариант за въвеждането на санкции спрямо Русия.

Oще по темата
Сърбия подкрепи няколко резолюции, които осъждат действията на руското правителство.

Сръбските представители обаче отказват да се ангажират с последващите действия. Сръбското правителство настоява, че приоритет е запазването на приятелството с Русия.

Самият Вучич обяви, че подобно решение може да има сериозни последствия за неговата страна. Повечето европейски държави забраниха полетите на руски компании в своите въздушни пространства. Много руснаци обаче използват именно Сърбия като вариант, с който да пътуват в европейските страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 2 години

До Алекс - И ТИ ли си " цивилизования " дето не различаваш цветовете на светофара , караш в аварийната лента , не спазваш елементарни социални норми ,нямаш задръжки и елементарна култура за нищо , и гледаш само какво можеш да излъжеш и да откраднеш от държавата - Ти ли си цивилизацията бе ИНДИАНЕЦ ЖАЛЪК ! Само ти ли не си разбрал още че не си никакъв "член" на каквото и а било а си само РОБ за експерименти и КОНСУМАТОР ?!

34

Кико

преди 2 години

Фурнаджийски лопати!

33

Анонимен

преди 2 години

Ами да ни подкрепят, че и ние после да им подкрепим макетата и албанците! Но първо на нас дължат подкрепа да преодолеем комунизма, който е маскирано сръбско и руско влияние във вардарската бановина! Вместо да търсят нашата подкрепа- те при сърбите търсят под вола теле!

fallback