Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Стабилността на Балканите зависи от Сърбия. Това обяви сръбският министър на вътрешните работи Александър Вулин, цитиран от ДАНАС.

Oще по темата
Вулин обясни, че ръководителите на съседните страни се обръщат към Сърбия винаги, когато имат нужда от нея. Те обаче отказват да се присъединят към инициативата "Отворени Балкани".
 
"Виждаме огромна вълна от настроения срещу Русия. Мисля, че който не обича Русия, не харесва и Сърбия. Не мисля, че западните държави имат моралното право да искат от нас да налагаме санкции срещу руската държава. Това е едно десетилетно приятелство, което опитваме да запазим", заяви Вулин.
 
Той обяви, че идеята за "сръбския свят" остава приоритет.  Допълни, че всеки народ има своята склонност да се обединява. Това желание за Сърбия обаче се отхвърля от други държави.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Ильо Войвода

преди 2 години

Този е толкова грозен,че спокойно можем да сложим снимката му на кутия с бомбони.Да не прекаляват децата със сладкото...

48

Иво

преди 2 години

Сърбия е една от-най хубавите и СПОКОЙНИ страни, в които съм бил. Слънчево и безметежно! Сръбкините ги харесвам също много, много топли и особено приятелски настроени хора са! Малко ми е смешен езикът им, но е съвсем нормално, такъв е. Нямам нито едно лошо впечатление от тези хора до момента, освен, че едни от малкото, които показаха балансирано и разумно поведение в екстрена ситуация! Не е за първи път! Плювайте сега, да видим колко можете! Фактите са си факти!

47

Алекс

преди 2 години

Стабилността на Балканите зависи от слугата на Путин.Бурен смях в залата.Путин ви е хванал за ушите и поставил в поза партер.Сърбетата най-добре да не се обаждат,че стават още по-жалки.

fallback