Снимка: Pixabay
fallback
Верижна катастрофа с над 20 автомобила е станала тази сутрин в Букурещ. Нанесени са материалните щети по част от автомобилите. Собствениците им са били принудени да ги оставят на пътното платно, съобщава телевизия Диджи 24. 
 
Верижната катастрофа е станала на мост, който е бил покрит с лед заради пръскачки за напояване, намиращи се около пътя, разказаха шофьори. 
 
Едва след верижната катастрофа служители на компания "Пътища и мостове" разпръснаха сол по заледеното шосе, посочва още телевизията.
 
"Катастрофа беше пълен хаос", каза един от шофьорите и обясни, че е опитал да спре, но не това е било невъзможно. "Влязох в мантинелата, за да не вляза в хората отпред", каза друг шофьор.
 
Някои от участниците в инцидента са успяли да напуснат местопроизшествието с автомобилите си, но други са били принудени да оставят колите си на пътя. 
 
Няма пострадали хора при инцидента. Трафикът бе блокиран в продължение на три часа, посочва телевизионният канал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

до 4

преди 2 години

Само в някои квартали. Ако отидеш по тъмно в Rahova или Ferentari няма много разлика със Столипиново. О... има. Виждал ли си 15 етажен блок с обща тоалетна и баня извън блока? Не се шегувам. Слизаш по стълбите една вода да пуснеш. На Чаушеску измислиците. По-точно на жена му - тая е била абсолютно луда. Нашият Тато е като добряк алкохолик от кръчмата в сравнение с тия кожодери. И с право си ги гръмнаха като кучета.

5

Анонимен

преди 2 години

Единственото общо между София и Букурещ е, че са столици. Всичко друго е различно. На мен Букурещ ми харесва и като град и като хора, а в София хората са много груби и нахални

4

Анонимен

преди 2 години

Добре ***, предлагам ти мир, надявам се да приемеш :)) Писна ми да ме триеш, затова ти предлагам това :)))

fallback