Снимка: БГНЕС
fallback

"Муле", пренасящо наркотици от Испания към Еквадор, почина, след като капсулите с кокаин, които е криел в стомаха си, се спукаха, съобщи турската полиция.

45-годишният еквадорец се насочи към терминала за заминаващи полети на летище Истанбул, след като пристигна от Мадрид, за свързващ полет до еквадорската столица Кито. Той се срина на терминала и удари главата си в земята, съобщи турския вестник "Сабах".

Медицински екипи оказали първа помощ на мъжа и го откарали в болницата, но раната на главата му се оказала фатална.

Съдебномедицинската експертиза е установила, че жертвата е била отровена, когато две капсули в стомаха му са разтворили. Полицията откри 400 грама кокаин в стомаха му.

Кадрите на инцидента от охранителната камера показват как еквадорецът внезапно се срива назад на контролно -пропускателен пункт на терминала за сигурност и локва кръв изтича от устата му.

Турция, поради местоположението си между Европа и Азия, е транзитен път за контрабандисти на наркотици между двата континента. Миналата година страната конфискува тонове наркотици на стойност около 19 милиарда долара, отчита БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Митко Павлов

преди 2 години

Много ми е интересно: На никой ли не направи впечатление, че най вероятно посоката е сбъркана от журналиста?От Испания към Еквадор ???Или От Еквадор към Испания?Ако е първото, Този се е опитал много да ги обърка тези дето ще следят или заловят:-)

14

Анонимен

преди 2 години

Пробвали да го забременят ама му се спукал задния вход

13

Абсолютно неприличен

преди 2 години

Умрял е от кеф.

fallback