Снимка: Pixabay
fallback
Сръбкиня, представяща се за лекар, обезобразила 11 жени в "естетичното си студио" в Белград, съобщава вестник "Блиц".
 
Измамницата е задържана при опит да избяга от страната. През март група жени и мъже подадоха искове срещу Олгица Марканович. Тя бе обвинена за това, че ги е обезобразила в салона си за красота. Освен в Белград, псевдолекарката работела и в Баня Лука.
 
Министерството на здравеопазването направила проверка, която установила, че Марканович е причинила здравословни проблеми на 11-те жертви, подали сигнала, като някои от тях имали и сериозни здравословни проблеми. Публикувани са и снимки на хора с изгаряния по лицето.
 
Тя работела без лиценз или разрешение от министерството на здравеопазването.
 
Предстои прокуратурата да вземе решение дали да остави Марканович в ареста.
 
Миналата седмица в Сърбия бе арестуван и фалшив пластичен хирург - Саша Кнежевич, който всъщност е масажист и който заедно с майка си, която е цветарка, извършвали хирургически операции, за които не са имали познания и лиценз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

който

преди 2 години

търси - намира

31

Анонимен

преди 2 години

Джуки на г.Ъз.И резан нос до половината...

30

Айде на примоцията..

преди 2 години

Търсили са ефтинийката , умниците. Казали са си тъй и тъй сме умни да си направим и една евтина пластъчна операция за да станем и красиви .... - Я, никому неизвестно студио за разкрасяване , предлага козметични процедури с 40% отстъпка .... Някоя си доктор Олгица ... Име вдъхващо доверие и професионализъм.... и сега имаме 11 души, хем "умни" , хем "красиви" .... End.

fallback