Снимка: Pixabay
fallback
Седем турски служители от силите за сигурност са загинали при самолетна катастрофа, съобщава "Ройтерс". Инцидентът е станал в източната част на страната. 
 
Анадолската агенция съобщи, че "разузнавателен самолет" е паднал в провинция Ван. Губернаторът на провинцията Мехмет Емин Билмез отдаде почит на седемте "герои"в социалната мрежа "Туитър". Той изказа съболезнования на техните семейства. 
 
Започнато е правителствено разследване на инцидента. 
 
През 2018 г. двама турски пилоти загинаха, когато тренировъчен военен самолет се разби в западната провинция Измир по време на учение. 
 
През февруари в планинската полиция Ван на източната граница на Турция с Иран през февруари загинаха 41 души, след като две лавини засегнаха района. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Слава Богу

преди 3 години

Седем аскерлии, палачи на Хилядолетният Кюрдски Народ, са получили справедливо Възмездие! Да горят в Ада! Нека Кадъните им бъдат принудени да работят Легнали и с Вдигнати Крака, за да изхранват Децата им!

8

Щерю

преди 3 години

Разследването ще дири кой от 7-те се е изрязал по турски в самолета - след което всички в него, барабар с пилотите, са се задушили...

7

Анонимен

преди 3 години

Добра новина

fallback