Снимка: БГНЕС
fallback

Турция регистрира през последните 24 часа още 115 починали от коронавируса, с което общият брой на жертвите на COVID-19 в страната достигна 1518 души, съобщи турското здравно министерство, цитирано от турският телевизионен канал НТВ.

За последното денонощие са установени още 4281 нови случая на заразени с коронавирус в страната. Общият брой на заразените достигна 69 392 души, съобщава БТА.

Броят на болните от коронавирус в интензивни отделения е 1820, а оздравелите досега са 5674.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Абе

преди 4 години

10 пъти по-голяма Турция има 1500 починали.България-30.Или пет пъти повече починали на милион в Турция.Хайде Мустафа,смятай ако можеш!Ако не можеш-на есен с песен в първи клас!

9

до 10

преди 4 години

В България не е така нали ?!Тук не се крие истината и не се манипулират данните за болните Гледай разследването на Валя Ахчиева как от РЗИ-Плевен отказват да приемат статистика за нови заразени открити с бързи американски тестове в частна лабиратория.Гледай и какво казва русенския лекар епидемиолог и вирусулог, бил на работа в Гана по време на епидемията с ебола.За такива тежко промити мозъци като теб не съществува никаква друга истина освен стъкмистиката на ген. Муфтаджийски

8

Анонимен

преди 4 години

Турция, Иран, Китай, Русия, Беларус, Венецуела и Северна Корея не са надежден източник на данни за броя на заболелите или починалите в тези страни. Един разбираем пример са критичните случаи в Русия, които от 4 дни стоят на 8 броя, при положение че оттогава цифрата на заразените се е вдигнала с 9 хиляди. Пародия на статистика. Путин им е наредил да не прескачат определена цифра. Концентрирани са върху нагласянето на заразените и смъртните и не обръщат внимание, че такива данни ги издават.

fallback