Снимка: БГНЕС
fallback

В Черна гора днес не е отбелязан нито един нов случай на заразен с коронавирус и общият брой в страната си остава 288, предаде Танюг.

Черногорският Институт за обществено здраве, който съобщава данни за коронавируса два пъти дневно, посочи, че от сутрешната сводка за епидемията са анализирани 102 теста и нито един от тях не е бил положителен.

Епидемиологът Сенад Бегич съобщи на пресконференция, че досега в страната са направени общо 3874 теста.

На пресконференцията бе съобщено, че досега наличието на коронавирус е потвърдено при 41 деца, но само при едно от тях се е наложила хоспитализация, съобщава БТА.

Първият случай на коронавирус в страната бе регистриран на 17 март. Оттогава са потвърдени общо 288 случая на заразени, 4 пациенти са починали, а 9 са оздравели.

Най-много заразени има в столицата Подгорица. Под наблюдение са над 7000 граждани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

5

преди 4 години

Така и Българските Бизнесмени и работниците остават без пари и работа и умират от глад... Отделно Б.Б убива хората в БЪлгария с турско- нег.ър.ските фирми- ЕМтел, Вииваком и разболява всички с Рак и Левкемия.И праща разни циг.а.нски турци- Митьовци, Мечки да Изнервят цяла България, да крадат, да продават наркотици, да правят жените на про.ст.ит.утки, а мъжете на - просяци.

3

Ммм

преди 4 години

*** къде ги четете тия данни бе хора?В международния сайт пише 5 нови?Вчера са били 8, я си проверете пак инфото.

2

Стат

преди 4 години

А ЧГ са 10 пъти по-малко като население от нас...

fallback