fallback

22 са вече жертвите, а над хиляда – ранените след разрушителното земетресение, което разлюля снощи Източна Турция. Продължават спасителните операции. Трусът е бил усетен в Израел, Сирия и Ирак.
Oще по темата


По данни на българското МВнР няма данни за пострадали наши сънародници.

Сеизмологът Тихомир Илиев от Института по сеизмология към БАН коментира темата пред Bulgaria ON AIR.

"Нямаме данни за усещане на наша територия, което е добре. За цялата нощ имаме малко над 30 афтършока, като малко над 20 с магнитуд над 4 по Рихтер. Очаква се да продължат около седмица. За момента няма нещо притеснително. Можем да бъдем спокойни. Няма рискове от това земетресение за нас", каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

999

преди 4 години

ДО 17ЧОВЕКО - ХОДИ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ, ЧЕ ПСИХИЧНОТО ТИ ЗДРАВЕ Е НА ХРИСТИЯНСКО НИВО!НА ТОВА ЛИ ВИ УЧИ БИБЛИЯТА, ЧЕ ВСИЧКИ СЛЕД НЕДЕЛНАТА ЛИТУРГИЯ ИЗЛИЗАТЕ ОТ ЦЪРКВАТА СЪС ОСТРА ШИЗОФРЕНИЯ???!!!

13

Анонимен

преди 4 години

Господ си знае работата.

12

История даге

преди 4 години

Земетресението е в друг континент -Азия близо до Сирия ,няма как да го усетим в Европа.Само не знам за кви грехове говорят някой -душевно болни колеги....Може би че за 500години се запазихме като нация и че в 1916г бяхме двийно по големи по площ и България ,но братята Сърби,Гърци и Румънци покровителствени от Русия ,англия и Франция взеха 51% от територията ни и избиха 150 хиляди след края на ПСВ......Или че не пуснаха 4 те милиона сирийски кюрди и араби (няма етнос сирийци) в България....

fallback