Снимка: Reuters
fallback

След като поройни дъждове и силни ветрове засегнаха Северна Гърция, при които загинаха и 7 души, сега нов средиземноморски циклон тормози южните ни съседи.

Oще по темата

Циклонът донесе поредна порция проливни дъждове с гръмотевични бури на много места в Гърция. Най-засегнати са централните и някои южни райони на страната.

На места количеството дъжд надвишава 50 литра на квадратен метър.

Според синоптиците този циклон се изнася на изток към Турция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

IIvanov geologist

преди 4 години

На снимката всички имат инфо загар - ЧАКА СЕ РЕШЕНИЕ ЗА ЛИКВИДАЦИЯ НА НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ .Нарочно внедряват все по жестоко вредни анти земни и анти климатични оръжия.След като принудиха милиард водачи да облъчват тежко земята с включени фарове през деня и с налепени тежко терористични холограмни оръжия вкл на автомобили цигарени кутии в телефони лични карти и..сега готвят тежко вредна пре дигитализация..Американски и други сателити увреждат тежко земята от космоса.Убиват ледниците обемно

3

IIvanov geologist

преди 4 години

Започнаха тестове на природата .Ползват се налични възможности за пречистване на тежко увреждани от нова нарочно подадена на хората техника. С поройни валежи се цели прочистване на тежко облъчвани обеми въздух.Наводненията дават информация за червеи и други мутанти както и за опасни недопустими ПАТОГЕНЕЗИ и подобни.Океаните отделят огромни обеми газове предимно Въглероден двуокис с цел лечение на контактни с океаните континенти и острови. Тихия океан чака спиране замърсяване с бутилки и найлони

2

на кого да вярвам

преди 4 години

До Анонименна снимките, клипчетата и разказите на част от фамилията и на приятели, или на нашите медии?Пишат ли пишат. Даже пише, че и в Турция щяло да вали хахахаха.Дали пък над "нашето" море не са разпънали чадъри - от онези ВИП-овите?!?

fallback