Снимка: архив, Reuters
fallback

За неправилно паркиране гръцката полиция масово сваля номерата на автомобилите. Акцията се провежда в цялата страна и ще продължи до края на туристическия сезон, предупреждават гръцките полицаи.

Глоби се налагат както на коли с гръцка регистрация, така и с чуждестранни номера, предаде БНР. Чужденците получават обратно номерата на колата след плащане на глобата в размер от 40 до 80 евро, докато гърците остават без кола за три месеца.

Сърби хитреят срещу гръцките полицаи: Сами си свалят номерата на колите

Прочети още на: https://www.dnes.bg/balkani/2019/06/04/syrbi-hitreiat-sreshtu-gryckite-policai-sami-si-svaliat-nomerata-na-kolite.412383
 

Сърби хитреят срещу гръцките полицаи: Сами си свалят номерата на колите

Властите съветват нарушителите задължително да подписват наказателния фиш, независимо дали са съгласни с глобата или не, защото само при подписан фиш имат право на обжалване.

Oще по темата

Увеличени са полицейските екипи по контрол на трафика. Налагат се високи глоби за всякакъв вид нарушения.

Зачестиха случаите на арест на чужденци, които качват на стоп нелегални имигранти. Полицията предупреждава - в колата да пътуват само хора, които познавате.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 4 години

ди бъркашОбиколил съм цялата плажна ивица на гърчолята по три пъти, никакви плажове нямат тези - чукалаци. Преди 5 години като напуснах гърция си спрях документите подобаващо, преди 3 влязох с колата си там и ми я конфискуваха, защото съм бил имал документи. Водя от две години дела за нехайство в гръцката система, но без резултат. Почнал съм ги на друга инстанция в европа вече. Нядявам се да им го нач*кам, но от никъде нямам съдействие на държавата ни. Та за това наш, не ни бръснат за две стотинки никъде, дори и да сме в правото си .Не ми говори на мен за закони - ще се омоташ яко...

19

pepe

преди 4 години

Хаха, е*ати манипулативната статия. Това да се чете, заповядайте на Слънчака, Китен и другите хубави места по нашето море, тук ще ви одерем за много пъти по 20Евро. И не в това е проблема от много години ходя в Гърция (и не само) и чат пат минавам през нашето море, колкото да се убедя колко е зле положението. Та така, след 2 седмици заминавам за Гърция, спазвам си правилата и се наслаждавам на спокойствие, културно обслужване, чисто море и плажове.

18

бъркаш

преди 4 години

До АнонименНе бъркай туризма с емиграцията. Правилото за 6 месеца с чуждестранен номер е само за туристи и студенти, и дори в някои Евро държави е 3 месеца. Но навсякъде в Европа, ако работиш и се осигуряваш трябва да си пререгистрираш колата веднага, без значение колко месеца си там.В случай, че не си, погледни карта на гърция и виж колко им е голяма бреговата ивица. Имат и страхотни плажове, имат и ужасни. Само *** би обобщавал като теб...

fallback