Панос Каменос. Снимка: БТА
fallback

Министърът на отбраната на Гърция и лидер на партията "Независими гърци" Панос Каменос обяви, че неговата партия ще се оттегли от коалиционното правителство, след среща с премиера Алексис Ципрас, съобщи агенция АНА.

"Срещнах се с премиера, имахме доста дълъг разговор. Имахме сътрудничество, което продължи цели четири години в правителство на националното единство. Ние успяхме да извадим страната от меморандумите. Първата цел бе постигната. Но темата за Македония не ми позволява да не пожертвам поста си", отбеляза Каменос.

"Благодарих на премиера. По националния въпрос това сътрудничество не може да продължи. "Независими гърци" се оттегля от правителството", заяви военният министър на южната ни съседка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 5 години

Зарида това ,че България никога не стои зад българите си в този район,оставка на българският парламент и правителството...Докога ще се продавате и п изоставяте българщината предатели...,

32

Анонимен

преди 5 години

Ако признаете,че това чудо "древна държава Македония" изобщо никога не е съществувало,а е измислица на фанариотите от 17-18 век,няма да има караници!И това е самата истина,не е съществувала държава "Македония" в античността на Балканския полуостров,нито "македонска" столица е имало,в античността само едни полудиви племена са се разхождали из Балканите и не са имали чувство за етническа и държавна принадлежност,а за родовообщинска!

31

90403

преди 5 години

До АнонименТова много повече ми прилича на гръцки манталитет. Имах една колежка в МЕИ София от семейство бежанци след преврата в Гърция по онова време и еднократен контакт с потомка на гръцки емигранти в САЩ. Окончателното ми заключение от тези два случая е да избягвам контакти с тях колкото мога. Нямам такова решение относно никоя друга нация.

fallback