Снимка: БТА
fallback

"За" договора с Гърция са гласували 91,3 процента от македонските избиратели, против са 6,03 на сто според първи резултати от обработени 710 секции, съобщи Държавната избирателна комисия /ДИК/, цитирана от агенция МИА.

Гражданите на Република Македония днес отговаряха на въпроса "Подкрепяте ли членство в НАТО и ЕС чрез приемането на споразумение между Македония и Гърция?"

Според последните публикувани от ДИК данни, избирателната активност на референдума до 18.30 часа е била 34,09 процента.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

чарли

преди 5 години

Руска намеса.

117

Дас

преди 5 години

Демократ-- прав си.Как може аморфна маса да решава!! Задай им т***п въпрос и гледай сеира! Ако бяха питали маковете искате ли заплати като в Норвегия и цена на бензин като в Венесуела( 12ст лтр)?100%за.Ама да постр ли еди какво си или въпроси от геополитика..дреме му на бай Кире!!Ако има важен въпрос има у нас БАН.Нека мислят,анализират и кажат.А не вуйчо ми тракторист да решава заАЕЦ. Демагогия и пълна загуба на пари.Все едно някой да пита нас.искате ли всички мадами да са го ли??(под 60 кг де)са

116

Анонимен

преди 5 години

91% от 30% гласували ДА ли е. Очаквано е да са мобилизирани основно привържениците. Значи 70% не са сигласни. На мен това ДА ми звучи като НЕ.

fallback